Christine Strand Simon

Christine Strand Simon, daglig leder

Savner du en personlig atmosfære når du trener? Er du lei av mange mennesker og fulle klasser på treningssenteret? Bærum Pilates Studio AS ønsker å gi deg et pusterom mens du trener, og tilbyr derfor små kurs med personlig oppfølging og veiledning. Vi er opptatt av at alle føler seg sett i løpet av timen, og tilrettelegger vår undervisning slik at den er tilpasset hver enkelt. Vi er der for deg og din kropp, og det er derfor viktig at din tillit til oss er stor. Spørsmål er en viktig del av treningen, og vi strekker oss så langt vi kan for å gi deg de svarene du har krav på.

Vårt motto: ” Du er aldri sterkere enn kroppens svakeste ledd”.

Vi holder til i Kirkkeveien 59 B på Høvik, samme lokaler som Bærum Tae-Kwondo. Massasjebehandlinger og fotterapibehandlinger foregår i Kirkeveien 10 B, på Høvik. Kontakt oss på e-post: christine@baerumpilatesstudio.no eller på telefon 928 26 606.

Bærum Pilates Studio eies og drives av Christine Strand Simon. Hun er utdannet balettpedagog ved Den Norske Balletthøyskole  i 1991, med videreutdanning i London, vannterapeut, massasjeterapeut fra Axelson Body Work School (medlem NMF) og pilatesinstruktør. Hun har mer enn 25 års undervisningserfaring med elever i alderen 6 uker til 80 år. I tillegg til sin jobb som pilatesinstruktør, jobber Christine som massasjeterapeut og fotterapeut med vekt på biomekaniskterapi, i  egne lokaler på Høvik.